Flaska 10 – Jul-i-Kalender 2018

Vi har nått slutet på årets Jul-i-kalender, hoppas ni har njutit av whiskyn och hittat några nya spännande smakupplevelser. Whiskykalender 2018 kommer att släppas till bokning i slutet på Augusti, i whiskykalendern är det 24 småflaskor precis som i en vanlig julkalender, men för oss vuxna. Information kommer mailas ut, presenteras här på bloggen, på facebook och på instagram, bara att välja vilket sätt som passar bäst att följa.

Flaska 10:

Börjar bli tjatigt med unik whisky, världens första, spännande whisky etc adjektiven är lätta att stapla och på sätt och vis är många whiskysorter helt unika, men denna avslutande flaska är faktiskt även den världsunik!

9 svar på ”Flaska 10 – Jul-i-Kalender 2018

  1. Man kan inte beskylla dagens whisky för att vara menlös och tråkig i alla fall.
    Smakrik och intressant.
    Helt ok och lite mjukare än gårdagens.

  2. Från skottland eftersom jag gissade att den förra var från sverige

  3. Tack för en god och inte god (den som din mor fick hålla ut) whisky.
    Samt de intressanta inläggen om whiskyn Slsinte

Kommentarer inaktiverade.