Flaska 15 – Whiskykalender 2017

När man från systembolagets stora utbud av whisky (i beställningssortimentet) ska hitta 24 nya och spännande whiskyflaskor så händer det att mitt urval görs på samma sätt som de få gånger jag spelar på hästar. Jag går enbart på namnet för att det tilltalar mig av någon anledning, så med denna flaska. Först senare när jag läst på om flaskan förstod jag vad texten/namnet på flaskan stod för 🙂

20 svar på ”Flaska 15 – Whiskykalender 2017

 1. Svårt att matcha de två senaste dagarnas utsökta flaskor men det här är en snäll och god whisky utan att lämna något större avtryck.

  • Jag också
   Inledde kvällen med två Jägermeister så därför var mina smaklökar lite bedövade.
   Krya på oss !

 2. Fin färg! God fruktig doft med sherrytoner. Riktigt god balanserad smak av frukter, bär och choklad. Inslag av gräs. Ganska kort eftersmak.

 3. Smakar spritigt päron. Ganska kort eftersmak där en svag sälta kryper fram.
  2 av 5

Kommentarer inaktiverade.