Flaska 3 – ny utmaning i High or Low

Då var det dags för helg nummer 2 i juli, förra helgens whiskyflaskor hade en prisskillnad mellan sig på 1122 kr (alltså High var så mycket dyrare än Low) denna helg är skillnaden 1305 kr, men om det är den billiga som är billigare eller dyra dyrare återstår att se, likaså återstår om dagens är High eller Low!

Slainte och trevlig helg!

6 svar på ”Flaska 3 – ny utmaning i High or Low

  1. En rejäl förkylning gör kanske att mina smaklökar är bedövade men jag inte hittar vare sig lukter och smaker i lördagens whisky.
    ”Snäll” säger Maggan när jag ber henne om ett omdöme.
    Nä, detta måste vara en Low. En billig dussinwhisky helt utan karaktär.
    Nu stack jag ut hakan eller hur? Tänk om jag har helt fel… 😉

  2. 2 kommentarer hittills ikväll och nån av er har rätt. Jag som vet svaret ska inte avslöja för mycket i kvällens kommentar men jag blev överraskad av dagens whisky. Men på vilket sätt?

  3. Glömde bort att testa igår så tog båda idag. Flaska 3 var riktigt god och påminner lite om en vannborga men jag tror den är low för flaska 4 verkar vara en strength cask och den var en av dom äckligaste jag druckit så den är säkert high. Första gången jag tömmer en whisky i slasken men jag kunde inte dricka upp den. Kanske kan vara en Mackmyra brukswhisky för den duger bara till tändvätska.

  4. Nu är jag hemma igen , har möjlighet att testa lite whisky igen ! Denna doftar nästan lite bränt , väldigt snäll mjuk ! 40-45% tror jag .. Tror på billig model !

Kommentarer inaktiverade.