Flaska nr 2 – Jul-i-kalender 2015

UPPDATERING:

Nedan följer länken med bilden på de två första flaskorna, men jag väntar lite med att lägga upp bild och officiella noteringar om dem för att ge fler tid att prova i blindo.

Länk till bilderna

Flaska nummer 2 och dags för att gissa vilken som är High och vilken som är Low. Kanske inte bästa dagarna att prova whisky på när termometern visar temperaturer kring 30 grader men vad säger ni, lite whisky kan man alltid dricka!

För att få reda på vad ni haft i flaskorna igår och idag skriver ni en lång eller kort kommentar i kommentarsfältet nedan, strax efter skickas ett e-post ut till er registrerade adress med en länk till bilden på de båda flaskorna och priserna avslöjade.

Ska bli spännande att se om nÃ¥gon föredrar den billigare whiskyn 🙂

Slainte!

14 svar på ”Flaska nr 2 – Jul-i-kalender 2015

  1. Den här gillade jag. Tror den är high men har inte den blekaste aning om vilken sort.

  2. Lurigt, men jag föredrar gårdagens whisky som var mjukare men kanske något för mycket sherrysmak (en lyxig Glen Morangie?).
    Söndagens whisky var aningen spritig och jag hittade inte så mycket smaker i den. Det mesta som satt kvar i gommen efteråt var en liten spritbedövning.
    Jag tror att dagens var en low från Lowland, kanske en Auchentoshan?
    Skulle inte betala över 500 kr för någon av dem iaf.
    F.ö tyckte hustrun att dagens var betydligt godare……

    • Vad glad jag är att din jul-i-kalender hann fram i tid, 10 dagars leveranstid är inte okej med Schenker privatpaket, nästa gÃ¥ng blir det DHL som fÃ¥r försöka bättre!

  3. ove den 5 juli, 2015 kl. 20:59 skrev:
    Äntligen! Har varit på vägarna några dagar. Ganska slut mentalt måste jag erkänna men en sådan här kväll på verandan måste man ju ändå försöka…….
    Bara på doften skulle jag genast utnämnda nr 1 till High. Generösa toner av aprikoser, fikon och örter, sälta som balanserar upp det smakerna utan att på något sätt vara tydlig i eftersmaken. Jag känner igen detta men kan inte riktigt sätta fingret på vad det är.
    Nr 2 är i min näsa lite plump. Smaken är dock en helt annan sak. Det kommer en skjuts av smaker som jag har lite svårt att sortera för att sedan försvinna ganska snabbt och lämna en eftersmak som är väldigt jämn med en viss sälta.
    Jag tycker personligen att nr 1 är i särklass godast, sen får det va hur det vill……

    Svara ↓

  4. Den första var i min smak söt och kändes frukig i smaken och den andra var spritigare i smak och stickig i doft, väldigt spännande och kul . Dock omöjligt att pricka in vilka sorter. Intressant och aha när de riktiga flaskorna visas på bild.

  5. Den första kändes väldigt fruktig och söt både i smak och doft den andra var stickigare och spritigare i smaken. Inte lätt att gissa på vilka sorter men väldigt kul och intressant, blev verkligen ett aha när rätt flaskor visades på bild.

  6. Jag föredrog faktiskt den billigare varianten. Kunde inte avgöra vilken som var high or low dock. Ser fram mot nästa helg!

Kommentarer inaktiverade.