Grattis whiskysverige

Så här på nationaldagen måste jag slå ett slag för den Svenska whisky som gör Sverige till ett av världens destilleritätaste länder (långt efter skottland, så klart) men vi har fantastiskt många eldsjälar som brinner extra mycket för whisky, några av dem har precis börjat, en del har varit med längre och fått ut produkter på den nationella och internationella marknaden.

Så idag på nationaldagen, hjälp våra nationella hjältar att fortsätta utveckla och producera whisky genom att nästa gång du är sugen på att prova helt ny whisky, köp Svenskt, den är inte bäst eller godast, men tänk på att det äldsta svenska destilleriet Mackmyra grundades 1999, de flesta Skottska destillerier grundades under sent 1800-tal, så de har lite mer erfarenhet att luta sig mot.

Skål och grattis Sverige!

whisky-national

www.gammelstilla.se  |  www.smogenwhisky.se  |  www.boxwhisky.se  |  www.bergslagensdestilleri.se  |  www.wannborga.nu  |  www.mackmyra.se  |  www.hven.com  |  www.gotlandwhisky.se  |  www.norrteljebrenneri.se  |