Whiskykalender 2019

Hej!

Snart är det dags att börja whiskykalender 2019. Varje dag kommer ett inlägg publiceras här på bloggen med en kortfattad, på-spåret-liknande, information om dagens flaska. När ni kommenterat det inlägget kommer ett mail direkt i retur till dig med en länk till dagens flaska och info om flaskan.

Det räcker med en kort kommentar (räcker faktiskt bara med en punkt i kommentaren för att du ska få mailet) men det är extra roligt om du skriver en kort eller lång kommentar om vad du tyckte om dagens flaska. Inga kommentarer (så länge de handlar om whisky) är fel, smaken är som baken.

Ibland uppstår trevliga diskussioner här på bloggen mellan deltagare där man kan lära sig nya doft och smakpreferenser.

Detta inlägg har kommentarsfunktionen aktiverad så skriv en testkommentar nedan för att testa att mailet kommer i retur till dig. OBS! Första gången måste jag manuellt godkänna dig som kommentator till bloggen så det kan ta lite längre tid första gången.

Hör av dig till mig med frågor eller funderingar: info@atasteofwhisky.se

Slainte!

Peter Kärredal

5 svar på ”Whiskykalender 2019

  1. Favorit i repris! Andra året jag testar denna form av kalender från Kärredal 🙂

Kommentarer inaktiverade.