Whiskykalender 2017 – alla flaskor.

Om man vill se vilka flaskor som varit med i årets kalender hittar ni en kalender där alla luckor går att öppna nu på följande länk:

Whiskykalender 2017

Vill ni läsa eller skriva kommentarer om flaskorna så bläddrar ni enklast i kalendern här på bloggen. Länkarna är fortfarande aktiva så om ni skriver en kommentar kommer automatiskt ett mail med länk till just den flaskan. Leta upp kalendern och klicka på respektive dag så slipper ni bläddra bakåt.

Kom ihåg att gilla Facebook sidan där marknadsförs kommande kalendrar och annat whiskyintressant. Alla deltagare kommer också få ett mail när nya kalendrar släpps till bokning, näst på tur är Jul-i-kalender 2018, som släpps i februari.

1 svar på ”Whiskykalender 2017 – alla flaskor.

  1. Tack för en mycket trevlig och intressant kalender!
    Så spännande och få gissa o smaka.
    Ibland har jag gissat rätt och ibland varit totalt ute och seglat…
    God fortsättning!

Kommentarer inaktiverade.