Jul-i-kalender 2017 – testinlägg

Hej Whiskyvänner!

Nu är det snart dags för första helgen i juli och start för jul-i-kalender 2017.

Erfarenhetsmässigt så påverkas vi väldigt mycket om vi vet vad det är för whisky vi ska dricka, vad den kostar och hur ”fin” den anses vara. Därför är denna och övriga kalendrar från A Taste of Whisky bara numrerade så man kan välja om man vill blindprova eller ej.

Inför varje helg kommer ett inlägg likt detta publiceras på bloggen, när ni skriver en kommentar till inlägget får ni automatiskt ett mail med länkar till foton och information om flaskorna ni smakat. Det räcker att bara skriva en punkt som kommentar för att få länkarna, men det är självklart roligare om du vill skriva en rad om vad du tycker om smak och doft och kanske en gissning på vilken som är Blended Malt och vilken som är Single Malt.

För att se att allt fungerar inför helgen så kan ni skriva en kommentar till detta inlägg och få ett mail i retur. Första gången ni skriver en kommentar måste ni registrera er som användare och första kommentaren syns först efter att jag ”godkänt” den i systemet.

Är det frågetecken eller funderingar, skicka ett mail: info@atasteofwhisky.se eller sms till 0703965151

//Peter

16 svar på ”Jul-i-kalender 2017 – testinlägg

  1. Ny på detta, men så spännande det ska bli! Hämtade 10 små flaskor i paket efter att ha fått sms att jul-i-kalender 2017 hade kommit…

  2. Hej Peter, jag skulle vilja byta mitt lösenord. Hur gör jag detta? hittar inte hur det går till?

    Hälsar Lotta

Kommentarer inaktiverade.