Whiskykalender 2015 – anmälan

2015

Nu har sidan för anmälan till Whiskykalender 2015 öppnat. Klicka här för att komma till informationssidan där ni också hittar anmälningsformuläret.

I år blir whiskykalendern dubbelt så bra, 46 platser jämfört med 23 förra året, ta chansen och prova 24 spännande whiskysorter 1-24 december i år, dela dina åsikter och kommentera dagens whisky här på bloggen. Provningen sker anonymt och det är först efter kommentar som du får reda på vad som fanns i flaskan. (eller väntar du till dagen efter då bloggen uppdateras med bild och officiella tastingnotes). Bläddra bakåt till december 2014 här på bloggen och se inläggen från förra årets kalender.

Världens bästa present till en whiskyintresserad vän!

Vill du ge bort en whiskykalender, skriver du mottagarens namn och e-postadress i kommentarsfältet vid anmälan. Inga mail går ut till de adresserna förrän vi närmar oss december och du som beställare kan få ett deltagarbevis att ge bort till din eller dina vänner.

Längtan, väntan och förväntan inför december byggs på allt eftersom här på bloggen och på övriga sociala medier, Ni som deltar i sommarens Jul-i-Kalender får en smakstart redan i juli.

Slainte!