Flaska 13 – Whiskykalender 2019

Arbetet med att välja ut 24 olika sorters whisky till whiskykalendern görs genom att använda Systembolagets hemsida, lita på sitt minne vilka destillerier och utgåvor som varit med de senaste åren och välja ut ungefär 50-talet whiskyflaskor i rätt prisspann. Utifrån denna lista plockar jag fram och tillbaka till listan av 24 sorter sitter med en spridning på smak, områden, pris etc. Så om en whisky eller destilleriutgåva är från en oberoende buteljerare eller från destilleriet är slumpen. Vad tror ni om dagens (oberoende buteljerare eller destilleriutgåvå?)

8 svar på ”Flaska 13 – Whiskykalender 2019

  1. Denna whisky luktar i stort sätt ingenting lite sälta kanske.
    Smakar i stort sätt inget mer än alkohol.

  2. Doft: Ganska svag doft, lite godis
    Smak:Först lite spritig, men sedan var det en ganska god smak
    Eftersmaken var dock inte speciellt lång

  3. Ok, vad ljus denna whisky är. Kort lagringstid eller lagrad på nya ekfat ? Mild men stickande doft. Behaglig sötaktig smak med inslag av vanilj. Kort eftersmak.

Kommentarer inaktiverade.