Snart börjar Jul-i-Kalender 2016

julikal16-front

Nästa helg börjar Jul-i-Kalender 2016, första helgen av totalt 5 helger i denna kalender där utmaningen ligger i att känna vilken av flaskorna som innehåller en whisky från Skottland och vilken som är gjord i ett annat land. Varje helg är tanken att vi provar två flaskor, en på lördagen och en på söndagen. Första helgen är det flaska 1 och 2 och sedan fortsätter vi så.

På denna blogg kommer varje lördag och söndag upp ett nytt inlägg som kort beskriver något om innehållet i flaskan, båda dagarna är öppna för kommentarer där ni gärna får skriva precis det ni vill gällande whiskyn. Det finns inga rätt eller fel kommentarer utan man utgår från ens egna personliga tycke och smak.

När ni skrivit en kommentar på söndagens skickas automatiskt ett mail från bloggen där bilder på helgens flaskor finns med och då som först vet ni dels vad ni haft i flaskorna och vilken av dem som kommer från Skottland eller ej.

På måndagen kommer inlägget uppdateras med bild och officiella noteringar om whiskysorterna i fråga. Så är man nyfiken på att veta innan man smakar kan man antingen skriva en kort kommentar (så kort som en punkt . gör att mailet skickas) eller vänta till söndagen och tvärt om så om man inte kan eller vill prova under helgen så får man akta sig för att trycka på söndagens inlägg eller snabbt skrolla förbi bilden.

Läs gärna det gamla Test inlägget för whiskykalendern där tidigare och nya deltagare kan testa inloggning och kommentarsfunktionen.

8 svar på ”Snart börjar Jul-i-Kalender 2016

Kommentarer inaktiverade.